Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pulskuren Workshop: Hva er egentlig lavt stoffskifte og hvordan kan vi se på det i et helhetlig helseperspektiv? #1

16. april / 18:00 20:30

Tilbake til arrangementer

Dette er FØRSTE av to workshoper som omhandler lavt stoffskifte. Du får best utbytte av å melde deg på begge to, men det er også fullt mulig å kun delta på én av dem.

Kursene passer for deg som lurer på om du har lavt stoffskifte, har Hypothyreose eller er pårørende.

Innhold

Lavt stoffskifte er en sykdom som rammer ca 5 prosent av kvinner og 1 prosent av menn i Norge. Jeg har i snart 20 år jobbet med denne store og ofte oversette pasientgruppen, og ønsker å dele mine erfaringer innen en helhetlig helsetilnærming med nettopp deg.


Mange med lavt stoffskifte sliter med nedsatt energi, fatigue, hjernetåke, overvekt, nedsatt kognitiv funksjon og nedstemthet. Min erfaring er at mange kan få det vesentlig bedre med en helhetlig tilnærming.


På denne FØRSTE workshopen om lavt stoffskifte skal vi fokusere på:

  • Hva slags symptomer som er vanlig ved lavt stoffskifte?
  • Hvilke prøver er det vanlig å ta for å få diagnosen?
  • Hva slags tiltak av kost, stressmestring, fysisk aktivitet, vitaminer/mineraler kan du ta i bruk for å få det bedre? Jeg kommer til å snakke om både Iod og Selen.

Det vil selvfølgelig bli mulighet for å stille spørsmål i plenum. Ønsket er at du skal få en forståelse for alle de mulighetene det finnes for at du med lavt stoffskifte skal få en god livskvalitet. Begge workshopene egner seg også godt til pårørende av pasienter med Hypothyreose. 


På workshop #2 om lavt stoffskifte skal vi særlig ta for oss medikamentell behandling av lavt stoffskifte. 

Om dr. Ragnhild

Ragnhild Skari Iuell er lege, yoga- og mindfulnessinstruktør. Til daglig arbeider hun på Balderklinikken, Lovisenberg DPS og Modum Bad. Ragnhild Skari Iuell har særskilt kunnskap om helhetlig helse, hormoner, stressmestring og periodisk livsstil som helsefremmende tiltak. Hun har tilleggsutdannelse innen funksjonell medisin, miljø- og ernæringsmedisin, mindfulness, yoga og søvnmedisin. I tillegg følger hun aktivt med på ny forskning rundt helhetlig helse.

Dr. Ragnhild er opptatt av en helhetlig integrerende helsemodell med fokus på å se hele mennesket. Dette sammenfattes i det relativt nye fagfeltet psyko nevro-endokrino-immunologi. En av hennes hjertesaker er forebyggende helse og hvordan du kan holde deg frisk. Hennes erfaring er at det å bruke pulsmåleverktøy som klokke og ring, samt følge med på HRV, ofte er gode hjelpemidler for å få oversikt over hva det er lurt å fokusere på.

Format

Vi starter med et foredrag, etterfulgt av workshop hvor deltakerne deles opp i små grupper. De vil da få mulighet til å diskutere innholdet, og de mest aktuelle spørsmålene vil deretter bli tatt opp i plenum.

Velkommen til en nyttig og lærerik kveld om lavt stoffskifte og hva som kan bedre din situasjon.
NB: Av hensyn til personvernregler blir det ikke gjort opptak av workshopen.

Sted: Zoom. Du får tilsendt link på epost ved påmelding.
Har du ikke fått tilsendt epost med lenke til workshopen etter at du har betalt, så sjekk i folderen for spam og uønsket epost.
Påmeldingen stenges 30 minutter før workshopen starter.

NB! Du må være logget inn for å kunne kjøpe medlemsbilletter

Vil du bli medlem i Pulskuren.no?
Trykk her

kr700,00

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig