Laster arrangementer

« Alle arrangementer

Virtual arrangement Virtual arrangement

Pulskuren Workshop: Tips for en bedre overgangsalder

Virtual arrangement Virtual arrangement

10. september / 18:00 20:30

Tilbake til arrangementer

INNHOLD

Nærmer du deg overgangsalderen? Kanskje er du midt i den? Ønsker du noen selvhjelpsverktøy for å gjøre dagene og nettene mindre plagsomme? Kunnskap gir mestring. 

Er du mann og ønsker å forstå mer om overgangsalder? Da er også du hjertelig velkommen. Når du skjønner hva som faktisk skjer i en kvinnes kropp og psyke i denne naturlige endringsfasen, blir du i stand til å møte dem du har rundt deg på en mer innsiktsfull måte.

De hormonelle endringene starter flere år før selve menopausen. Dette kan føre til nedsatt livskvalitet. Hva kan du selv gjøre i din hverdag slik at dette skjer i minst mulig grad? Hva er realistisk å få til selv? Denne workshopen vil handle om dette, ikke spesifikt om medikamell behandling (selv om det også kan være en del av behandlingen).

Vi vil snakke om alt fra de hormonelle endringene til fysiske symptomer, samt mentale og emosjonelle utfordringer som ofte oppstår. Gjennom kunnskapsdeling er målet å formidle trygghet og verktøy, og slik gjøre deg i stand til å praktisere forebyggende helse rundt din overgangsalder.

Ubehagelige symptomer som hetetokter, søvnproblemer, humørsvingninger og slitenhet er ikke uvanlig. Andre symptomer kan også gjøre seg gjeldende. Fram til nylig var omkvedet at plagene ikke kan gjøres noe med, at du bare må bite tennene sammen og komme deg gjennom til dels besværlige år. I dag vet vi at dette ikke stemmer. Det ér faktisk tiltak du kan gjøre for å få det bedre, og det er ingen mening i at du skal lide deg gjennom perioden.

I workshopen vil Dr. Gunhild lære deg tips for en bedre overgangsalder, hvilke smarte livsstilstiltak du selv kan gjøre. Med tanke på at rundt halvparten av jordens befolkning går gjennom dette, har det til for få år siden vært et bemerkelsesverdig fravær av fokus på temaet. Heldigvis er det nå mer oppmerksomhet rundt denne fasen i kvinners liv. 

I tillegg til Dr. Gunhilds foredrag vil det bli satt av tid til diskusjoner, hvor dere kan utveksle erfaringer og utfordringer. Hva lurer du på? Hvilke symptomer sliter du med? Ta med deg dine spørsmål. Gunhild vil svare på spørsmål i plenum. Om du har gode erfaringer som du vil dele med andre, er disse selvsagt velkomne.

Om Dr. Gunhild

Gunhild Therese Melleby er lege og psykiater. Hun er spesielt interessert i antiinflammatorisk livsstil, som ikke bare forebygger og reverserer sykdom, men også gir økt livskvalitet og energi her og nå.

Sted: Zoom. Du får tilsendt link på epost ved påmelding.
Har du ikke fått tilsendt epost med lenke til workshopen etter at du har betalt, så sjekk i folderen for spam og uønsket epost.
Påmeldingen stenges 30 minutter før workshopen starter.
NB: Av hensyn til personvernregler blir det ikke gjort opptak av workshopen.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett Aktiv Medlem: Tips for en bedre overgangsalder
Denne billetten er for medlemmer.
kr 500,00
Billett Ikke Medlem: Tips for en bedre overgangsalder
For deg som ikke er medlem i pulskuren.no
kr 700,00

Kanskje lønner Ekstra Aktiv medlemskap seg for deg

Regner du med å delta på mer enn tre workshops i året? Da er Ekstra Aktiv medlemskapet for deg. Jo mer aktiv du er, jo mer vil du spare:

  • 50 % rabatt på workshops
  • Størst rabatt på webinarer (kommer)
  • Størst rabatt på mentorprogram

Her kan du kjøpe Ekstra Aktiv medlemskap.
Slik oppgraderer du ditt vanlig medlemskap til Ekstra Aktiv.

NB! Du må være logget inn for å kunne kjøpe medlemsbilletter

Det lønner seg å bli medlem om du vil delta på våre workshops. Finn ut mere her: Trykk her

kr250,00-kr700,00