Ta grep om egen helse, bli med på workshop

Pulskuren Workshops

TA GREP OM EGEN HELSE, BLI MED PÅ WORKSHOP

Det er morsommere, lettere og langt billigere å spille på lag med helsen vår, enn å først ta tak i den når sykdommen er et faktum. Workshopene vi tilbyr her på pulskuren.no holdes av ledende kapasiteter innen en rekke helserelaterte temaer med fokus på forebyggende medisin. Disse ekspertene inspirerer og styrker deg til å ta mer kontroll over egen livsstil. Du får kunnskap og verktøy for et sunnere, friskere liv.

Hva er en workshop?
Vi er opptatt av å praktisere både horisontal og vertikal læring. Hva er dette? Vertikal læring er fra ekspert til deltager. Horisontal læring er fra deltager til deltager. Det er mye god kunnskap blant dere, og vi ønsker å utnytte disse ressursene maksimalt. Derfor består en workshop først av et foredrag fra eksperten, før deltagerne deles inn i små grupper for diskusjoner. Deretter tar gruppene sine viktigste spørsmål tilbake i plenum for samtale med eksperten. Dette har vi erfart gir god kunnskapsdeling og umiddelbar læring.

 

Du trenger ingen forkunnskaper
Er du er interessert i å få innsikt i hvordan dine indre kroppsfunksjoner, din fysikk og din mentale helse henger sammen? Vil du lære hvordan du kan bruke ulike verktøy for et friskere liv? Da er Pulskuren workshops for deg. Enten du er fersk eller viderekommen på din helsereise, er du hjertelig velkommen!

 

NB: Av hensyn til personvernregler blir det ikke gjort opptak av arrangementene.

 

Kanskje lønner Ekstra Aktiv medlemskap seg for deg
Regner du med å delta på mer enn tre workshops i året? Da er Ekstra Aktiv medlemskapet for deg. Jo mer aktiv du er, jo mer vil du spare:
 
  • 50 % rabatt på workshops
  • Størst rabatt på webinarer (kommer)
  • Størst rabatt på mentorprogram

Her kan du kjøpe Ekstra Aktiv medlemskap.

Slik oppgraderer du ditt vanlig medlemskap til Ekstra Aktiv.

Velg visning

arrangement Views Navigation

I dag

Send inn ditt spørsmål her