BLI MED FOR ET FRISKERE LIV

Velkommen! Det sosiale nettstedet pulskuren.no har vi laget for deg, som sammen med andre, vil forstå og ta kontroll over stressbalansen din for å leve friskere. Lær av hverandres målinger og funn, delta på workshops og diskusjoner, still spørsmål til legene i bloggen – og bli med i grupper som passer for deg og dine interessefelt.

Du trenger ikke være pulsklokkenerd eller bruke pulsmåleverktøy i det hele tatt for å ha god nytte av dette fellesskapet. Her utveksler vi spørsmål, svar og erfaringer omkring forebyggende helse generelt. Teknologien som pulsklokker og andre gadgets tilbyr er i rivende utvikling, og ofte er spørsmålene flere enn de bastante svar. Vi er nysgjerrige, utforskende, lærevillige, delingsvillige og positive til alle gode grep som hver enkelt av oss kan gjøre for egen helse. Vi oppfordrer til balanse og trivsel, ikke ekstreme tiltak i noen retninger.

Det er viktig å understreke at nettstedet ikke erstatter legebesøk. Pulskuren.no er for deg som er interessert i et fellesskap omkring det meste som har med et friskere liv å gjøre. Vi holder en god tone og vil hverandre vel.

Under ser du våre to typer medlemskap. Velg det som passer deg best.

PULSKUREN AKTIV MEDLEMSKAP
199,- per år
Aktiv er medlemskapet for deg som lurer på om Pulskuren.no er for deg. Du får derfor 3 ukers prøveperiode for bare 30 kr. Etter det går prøvetiden automatisk over til Aktiv årsmedlemskap, om du ikke velger å avslutte dette innen prøveperiodens utløp.
21 dager prøveperiode for 30,-
Gunstig rabatt på workshops
Gunstig rabatt på webinarer (kommer)
Gunstig rabatt på mentorprogram (kommer)
Tilgang til en mengde grupper innen et bredt spekter av temaer
Opprett egne grupper
Still spørsmål til pulslegene
Se og bli med på helsereiser
Oppgrader til Ekstra Aktiv medlemskap når du vil
PULSKUREN EKSTRA AKTIV MEDLEMSKAP
990,- per år
Regner du med å delta på mer enn tre workshops i året? Da er Ekstra Aktiv medlemskapet for deg. Jo mer aktiv du er, jo mer vil du spare.
50 % rabatt på workshops
Størst rabatt på webinarer (kommer)
Størst rabatt på mentorprogram (kommer)
Tilgang til en mengde grupper innen et bredt spekter av temaer
Opprett egne grupper
Still spørsmål til pulslegene
Se og bli med på helsereiser