Laster arrangementer

« Alle arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Pulskuren Workshop: Hvordan faste for å få best resultat

Inge Lindseth

10. april / 18:00 20:30

Har du funnet ditt fasteregime? Eller er du usikker på hva som er best for deg, i din hverdag? Inge går gjennom hva vi vet om ulike former for faste og fasteimiterende stoffer.

På denne workshopen samles trådene fra all den informasjonen som finnes om faste og tidsbegrenset spising, og sentrale spørsmål og kontroverser rundt faste adresseres. Du vil lære om hvorfor det kan være en fordel å spise mens du faster og hvordan du kan finne ut hva som kan være den beste mengden mat å innta under din faste. Det skilles i denne workshopen på tidsbegrenset spising (lang nattfaste) i hverdagen og flerdagers faster, og hvordan tidsbegrenset spising og flerdagers faste best kombineres.

Om Inge Lindseth
Inge ga i 2023 ut boka Femdagers nullstilling, som handler om fasteimiterende diett. Han er den som har lansert fasteimiterende diett som gjennomføres med vanlige matvarer i Norge, og han holder også kurs i fasteimiterende diett.

Workshopens innhold
– Lær om hva faste er (det er ikke bare å ikke spise noe)
– Lær om hva vi vet at faste kan være bra for
– Lær hvordan du bruker de elementene som inngår i periodisk livsstil i riktige mengder og kombinasjoner for deg
– Lær om hva fasteimiterende stoffer er, og hvorfor kombinasjon av stoffer er bedre enn kun noen få, og tilfeldig valgte stoffer
– Lær om hvordan du kan vite noe om hvordan fasten påvirker din nåværende og framtidige helse, også om du er frisk fra før

Format
Vi starter med et foredrag som vil vare i 30–40 min. Etterpå deles deltakerne opp i små grupper. Du vil da få mulighet til å diskutere innholdet med de andre, og de mest aktuelle spørsmålene vil deretter bli tatt opp i plenum.

Velkommen til lærerike timer om faste!
Av hensyn til personvernregler blir det ikke gjort opptak av workshopen.

Workshopen arrangeres i Zoom. Du får tilsendt link på e-post når du melder deg på.

NB! Du må være logget inn for å kunne kjøpe medlemsbilletter

Vil du bli medlem i Pulskuren.no?
Trykk her

kr250,00-kr700,00 Billettpris

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig