Laster arrangementer

« Alle arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Pulskuren Workshop: Hvordan pust og tungeposisjon kan øke HRV

20. mars / 19:00 21:30

Velkommen til workshopen om optimal tungeposisjon og pustemønster!

OMFT (Orofacial Myofunksjonell terapi) er en nevrologiske gjenopplæringen av musklene i tungen og ansiktet. Dette gjøres spesielt for å hjelpe til i muskelbevegelsene som påvirker respirasjonen, tungens hvileposisjon og funksjon, spise- og svelgemønsteret. Samtidig trenes musklene i ansiktet, som kan gi deg tilbake funksjonen og gi ansiktet et naturlig løft.

Det kan for eksempel bli lettere å oppnå gode resultater i behandling av kjevesmerter (TMD), tannregulering og respirajonssforstyrret søvn som snorking, UARS og søvnapnè.

Riktig tungeposisjon og funksjonell pusting kan booste din HRV.

Rettes dette med pust, svelging, tungeposisjon opp så tidlig som mulig er det faktisk fullt mulig for noen å unngå tannregulering, over- eller underbitt mm. Men, som du vil lære på denne workshopen, så er det også mye å hente for deg som er voksen.

Kan dette virkelig hjelpe mot snorking?

Ja det kan det helt klart! Når tungen får sin korrekte hvileposisjon, er luftveiene frie – slik at snorking og pustestopp opphører. Mange som ikke opplever snorking har rapportert om økt søvnkvalitet fordi nasal pusting øker nitrogenoksid i kroppen og dermed oksygenutvekslingen i lungene.

Dette vil du lære:

  • Hvordan riktig tungeposisjon og funksjonell pusting kan booste din HRV og gi deg kontroll over nervesystemet ditt.
  • Praktiske verktøy for å jobbe med pusten.
  • Hemmelighetene bak riktig hvileposisjon for tungen.
  • Å ta styring over din egen velvære.

Om Malin Staaf

Jeg er en av svært få i Europa som har valgt å utdanne meg innen OMFT (Orofacial Myofunksjonell terapi). Jeg kan gi deg muligheten til å sove bedre, få bedre holdning, slippe hodepine eller kjevesmerter med mer. Jeg gir deg oppskriften, slik at du kan gjøre arbeidet. Mitt mål er å øke kunnskapen og oppmerksomheten rundt dette enorme underdiagnosisterte problemet.  

Format

Vi starter med et foredrag på ca 30-40 minutter, etterfulgt av workshop hvor deltakerne deles opp i små grupper. De vil da få mulighet til å diskutere innholdet, og de mest aktuelle spørsmålene vil deretter bli tatt opp i plenum. Velkommen til en lærerik workshop!

Workshopen arrangeres i Zoom. Du får tilsendt link på e-post når du melder deg på.
På grunn av personvernbestemmelser vil det ikke bli gjort opptak av workshopen.

NB! Du må være logget inn for å kunne kjøpe medlemsbilletter.

Vil du bli medlem i Pulskuren.no?
Trykk her

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig