Loading Events

« All Events

Pulskuren Workshop: Hva er egentlig lavt stoffskifte og hvordan kan vi se på det i et helhetlig helse perspektiv? #2

30. april / 18:00 20:30

Tilbake til arrangementer

På denne, workshop #2 om lavt stoffskifte, skal vi særlig ta for oss medikamentell behandling av lavt stoffskifte, t4 monoterapi, kombibehandling med Levaxin og Liothyronin. I tillegg NDT, Armour, Erfa og Thyroid, NAF. Workshopen passer godt for deg som har lavt stoffskifte.

NB: Denne workshopen har et annet innhold enn workshop #1. Du får best utbytte av å melde deg på begge, men det er også mulig å kun delta på én av dem.

Innhold

Lavt stoffskifte er en sykdom som rammer ca 5 prosent av kvinner og 1 prosent av menn i Norge. Jeg har i snart 20 år jobbet med denne store og ofte oversette pasientgruppen, og ønsker å dele mine erfaringer innen en helhetlig helsetilnærming med nettopp deg.

Mange med lavt stoffskifte sliter med nedsatt energi, fatigue, hjernetåke, overvekt, nedsatt kognitiv funksjon og nedstemthet. Min erfaring er at mange kan få det vesentlig bedre med en helhetlig tilnærming.

På den første workshopen fokuserte vi på symptomer, kost, stressmestring, vitaminer/mineraler og mer.

På denne, workshop #2 om lavt stoffskifte, skal vi særlig ta for oss medikamentell behandling av lavt stoffskifte, t4 monoterapi, kombibehandling med Levaxin og Liothyronin. I tillegg NDT, Armour, Erfa og Thyroid, NAF. Workshopen passer godt for deg som har lavt stoffskifte.

Mange med lavt stoffskifte får beskjed om at når blodprøvene er i anbefalt område, så er det ikke mer å gjøre selv om de har lite energi og er i dårlig form. Min erfaring er det motsatte. I løpet av de snart 20 årene jeg har jobbet med stoffskifte pasienter har jeg erfart at mange kan få det bedre med kombinasjonsbehandling som en del av en helhetlig tilnærming. 

  • På denne workshopen vil jeg fortelle hvilke pasienter som kan bruke kombinasjonsbehandling. 
  • Hva du kan forvente av bedring. 
  • Jeg vil også komme med konkrete eksempler på kombinasjonsbehandling med Levaxin, Liothyronin og NDT( Armour Thyroid, Erfa Thyroid, Tyroid NAF).

Det vil selvfølgelig bli mulighet for å stille spørsmål i plenum.

Ønsket er at du skal få en forståelse for alle de mulighetene det finnes for at du med lavt stoffskifte skal få en god livskvalitet. 

Om dr. Ragnhild

Ragnhild Skari Iuell er lege, yoga- og mindfulnessinstruktør. Til daglig arbeider hun på Balderklinikken, Lovisenberg DPS og Modum Bad. Ragnhild Skari Iuell har særskilt kunnskap om helhetlig helse, hormoner, stressmestring og periodisk livsstil som helsefremmende tiltak. Hun har tilleggsutdannelse innen funksjonell medisin, miljø- og ernæringsmedisin, mindfulness, yoga og søvnmedisin. I tillegg følger hun aktivt med på ny forskning rundt helhetlig helse.

Dr. Ragnhild er opptatt av en helhetlig integrerende helsemodell med fokus på å se hele mennesket. Dette sammenfattes i det relativt nye fagfeltet psyko nevro-endokrino-immunologi. En av hennes hjertesaker er forebyggende helse og hvordan du kan holde deg frisk. Hennes erfaring er at det å bruke pulsmåleverktøy som klokke og ring, samt følge med på HRV, ofte er gode hjelpemidler for å få oversikt over hva det er lurt å fokusere på.

Format

Vi starter med et foredrag, etterfulgt av workshop hvor deltakerne deles opp i små grupper. De vil da få mulighet til å diskutere innholdet, og de mest aktuelle spørsmålene vil deretter bli tatt opp i plenum.

Velkommen til en nyttig og lærerik kveld om lavt stoffskifte og hva som kan bedre din situasjon.
NB: Av hensyn til personvernregler blir det ikke gjort opptak av workshopen.

Sted: Zoom. Du får tilsendt link på epost ved påmelding.
Har du ikke fått tilsendt epost med lenke til workshopen etter at du har betalt, så sjekk i folderen for spam og uønsket epost.
Påmeldingen stenges 30 minutter før workshopen starter.

NB! Du må være logget inn for å kunne kjøpe medlemsbilletter

Vil du bli medlem i Pulskuren.no?
Trykk her

kr700,00

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett Aktiv Medlem: Pulskuren Workshop: Hva er egentlig lavt stoffskifte og hvordan kan vi se på det i et helhetlig helse perspektiv? Del 2/2
Denne billetten er for medlemmer.
kr 500,00
Billett Ikke Medlem: Pulskuren Workshop: Hva er egentlig lavt stoffskifte og hvordan kan vi se på det i et helhetlig helse perspektiv? Del 2/2
For deg som ikke er medlem på Pulskuren.no
kr 700,00