Laster arrangementer

« Alle arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Pulskuren Workshop: Vi utforsker stressbalansen

27. februar / 18:00 20:30

Pulsklokker og andre gadgets måler stressbalansen og gir deg en pekepinn på helsetilstanden din. Disse verktøyene er en gamechanger når det kommer til din mulighet til å forebygge sykdom, bedre den generelle helsa og øke livskvaliteten din. På denne workshopen utforsker vi dette!

Format

Ta med deg et spørsmål, en kurve som illustrerer problemstillingen eller et interessant funn som du ønsker å dele og diskutere med Dr. Torkil og de andre deltakerne. Vi starter med et foredrag hvor alle er samlet i plenum. Etterpå deles deltakerne inn i små grupper, hvor dere diskuterer egne målinger og funn, og får innblikk i hverandres erfaringer så langt. Vi samles så igjen i plenum og svarer på spørsmålene som gruppene har kommet fram til.

Aktiv deltakelse

Dette er ikke et passivt webinar hvor du kun hører på, men en aktiv workshop der alle er med i utvekslingen av spørsmål og erfaringer. Du kommer til å delta i et aktivt læringsverksted. Ved å snakke sammen, sammenligne og dele oppdagelser, vil vi alle oppnå bedre forståelse av hvordan ulike faktorer påvirker målingene for hver og én av oss.

Om Dr. Torkil

Torkil Færø, eller for mange kanskje best kjent som Dr. Torkil, er lege, fotograf, forfatter, eventyrer, filmskaper, foredrag- og kursholder. Denne workshopen tar utgangspunkt i kunnskapen som formidles i hans bok, bestselgeren Pulskuren. Torkil har lang erfaring i å holde workshops og brenner for kunnskapsdeling på en lettfattelig måte. Del og lær! er hovedmottoet her inne på Pulskuren.no, og det er nettopp det vi skal gjøre. Vi ønsker rett og slett velkommen til læring for et bedre liv.

Sted: Zoom. Du får tilsendt link på epost ved påmelding.

Velkommen til lærerike timer om stressbalanse.
Av hensyn til personvernregler blir det ikke gjort opptak av workshopen.

kr250,00-kr700,00

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig