Loading Events

« All Events

Pulskuren Workshop: 10 biohacks for mer energi, livsglede og for å føle deg fantastisk

28. mai / 18:00 20:30

Biohackere er en gjeng med «forskere» som elsker å føle seg på topp og der vi bruker oss selv som studie. Det eneste som kreves er et lite skifte i ditt tankesett, noen nye daglige gjøremål og litt endring på noen rutiner. Utfallet er blant annet bedre energi, dypere restorativ søvn, høyere HRV tall, balansert blodsukker, mer humør og klarere tanker, bedre total helse og velvære. Og det beste av alt er at det ikke trenger å koste noe.

Gjennom mange år med biohacking vil vi i dette kurset dele med deg hva som fungerer, og som du kan komme i gang med i dag. Vi vil lære deg at selv en liten justering kan gjør en stor forskjell og at du kan merke helseforbedringer etter veldig kort tid.

Biohacking er et verktøy, og selve reisen til et bedre liv. Vi ønsker å inspirere deg til hvordan du kan få det bedre med deg selv, og hjelpe deg å sortere ut det som ikke fungerer. Vi er individuelle og responderer ulikt på alle helsestrategier, ved å lære mer om ulike biohacks kan du selv hjelpe kroppen å reparere både fysisk, emosjonelt og spirituelt.

Når du setter deg selv i førersetet, med detektivbriller på, starter du en biohackingreise med naturlige eksperimenter for å lære hva som er best for akkurat deg.

I dette kurset vil vi snakke om:

  • Våre beste 10 biohacks
  • Biohacks som er helt gratis
  • Biohacks som koster litt
  • Hvordan komme i gang,
  • Hvordan du kan lære å ta ansvar for egen helse
  • Hvordan du kan bli en fleksibel selvtester
  • Hvilke målinger som er smarte

Om Monica Øien Dyvi og Alette Sophie Aubert

Monica og Alette er begge sertifisert under Dr. Eric Berg, og har lang fartstid i Ketoverdenen. De driver podcasten Biohacking Girls og arrangerer Biohacking Weekend, der mange av verdens ledende ressurspersoner innen biohacking samles til kunnskapsdeling. Monica Øien Dyvi og Alette Sophie Aubert har også gitt ut ketokokeboken: «Keto Recipes With Love» som kan kjøpes etter kurset til nedsatt pris.

Om Biohacking

Husk at det finnes ikke en oppskrift, et kosttilskudd, en diett eller et tankesett som passer for alle. Biohacking er en livsstil. Som biohacker må du lære å lese kroppen din og forstå hva som passer best for deg. Vi ønsker å inspirere deg til å tenke stort og nytt og at det er ikke er din kropp som skal høre deg, men at det er du skal lytte til din kropp, og ditt hjerte.

Format

Vi starter med et foredrag, etterfulgt av workshop hvor deltakerne deles opp i små grupper. De vil da få mulighet til å diskutere innholdet, og de mest aktuelle spørsmålene vil deretter bli tatt opp i plenum.

Velkommen, kjære biohacker!
Varm hilsen fra Alette og Monica

NB: Av hensyn til personvernregler blir det ikke gjort opptak av workshopen.

Sted: Zoom. Du får tilsendt link på epost ved påmelding.
Har du ikke fått tilsendt epost med lenke til workshopen etter at du har betalt, så sjekk i folderen for spam og uønsket epost.
Påmeldingen stenges 30 minutter før workshopen starter.

NB! Du må være logget inn for å kunne kjøpe medlemsbilletter

Vil du bli medlem i Pulskuren.no?
Trykk her

kr250,00 – kr700,00

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett Aktiv Medlem: 10 biohacks for mer energi, livsglede og for å føle deg fantastisk
Denne billetten er for medlemmer.
kr 500,00
Billett Ikke Medlem: 10 biohacks for mer energi, livsglede og for å føle deg fantastisk
For deg som ikke er medlem på Pulskuren.no
kr 700,00