Pulskuren helsedagbok, en bruksanvisning

Så flott at du tar grep om egen helse og at du vil bruke Pulskuren helsedagbok! I videoen forklarer Dr. Torkil hvordan du bruker den. Ta en titt, så er du i gang!

 

Dette er Pulskuren helsedagbok

Pulskuren helsedagbok er en helsejournal basert på bestselgeren Pulskuren. Her får du gjennom et helt år god hjelp med livsstilsendringer og veier til målet som faktisk fungerer – for deg.

 

Bestselgeren Pulskuren har hjulpet tusenvis av mennesker med å stresse riktig, sove bedre, yte mer og leve lenger. Med Pulskuren helsedagbok følger du din personlige fremgang, dag etter dag, uke etter uke, gjennom et helt år.

 

Den unike kombinasjonen mellom din og pulsmålerens kunnskap
Det er ikke lett å huske hvilke endringer du gjorde i går eller forrige uke. Hva gjorde du egentlig to måneder tilbake, da målingene var optimale og følte deg på topp? Og hva er det som konkret som har bidratt til synkende form de siste to ukene? Pulsmålere som klokker og ringer registrerer puls og bevegelse; men har ingen kunnskap om dine følelser, symptomer eller daglige gjøremål. Med Pulskuren helsedagbok dokumenterer du enkelt alt sammen, dag for dag, uke for uke, et helt år gjennom. Dette gir deg en unik innsikt i din egen helses utvikling, noe som vil gjøre det mye lettere å fortsette med de gode valgene.

 

Praktisk og gjennomførbar
Pulskuren helsedagbok inneholder 13 fire-ukers temabolker. Ved å dele året opp i oversiktlige og håndterbare biter er det ikke lenger en uoverstigelig jobb å styre helsen inn på en langt mer livgivende kurs og et friskere liv.
Om morgenen skriver du inn nattens stressnivå, søvnkvalitet og restitusjon, slik at du kan planlegge eller justere dagen basert på hva du har av tilgjengelige ressurser. Om kvelden noterer du stresspåkjenninger og andre opplevelser, og kan avslutte dagen litt klokere og mer bevisst.

 

Få oversikt
I boken finner du også nyttige oversikter. Fyll inn familiens helsehistorie, dine legebesøk, labprøvesvar og medisinbruk. Grafer kan også fylles inn gjennom året, disse vil da vise deg utviklingen visuelt. Drømmebrettet og et ukentlig sitat skal inspirere deg underveis.

 

Mange små steg blir til en ny livsstil
Med Pulskuren helsedagbok blir en livsstilsendring til ved å ta små skritt hver uke og måned. Du innarbeider på overkommelig vis nye, sunne vaner og kvitter deg med de dårlige. Du vil lære masse av å følge med på hvordan dette påvirker målinger, humør og livskvalitet. Å ta notater i seg selv har en terapeutisk effekt. Det hjelper deg med å ta bedre vare på deg selv, slik at du kan oppleve flere friske dager. Pulskuren helsedagboker den ideelle følgesvenn til Pulskuren, men den kan også brukes alene. Det er heller ikke nødvendig å bruke en pulsmåler for å få utbytte av boken.

Send inn ditt spørsmål her