Hei! Har du lyst til å bedre helsen din, men mangler noen å gjøre det sammen med? Trenger du rett og slett en partner? Da har du kommet til rett plass. Slå følge med Arild, Sandra og Dr. Torkil, episode for episode. Tre mennesker på ulikt sted i livet, og med ulike helseutfordringer. Målet er ikke å bestige Mount Everest eller gjennomføre triatlon. Målet er et friskere, lettere, triveligere og friere liv gjennom livsstilsendring. Du er hjertelig velkommen til å bli med. For som vi alltid sier; sammen blir vi bedre.

Arilds Helsereise

Episode 24

Tilbake til helsereisen Episode 24 Arild har reist fra Australia og krysset 7 tidssoner. Fungerte jetlag funksjonen på Garmin klokken? Og hvor lang tid

Les mer »

Episode 23

Nå er det 2 måneder siden siste helsereise! Hvordan har det gått med Arild? Spist av hai eller sparket av kenguru? Hvordan går det med treningen og kosten? Er vekten og pulsvariasjonen på rett vei?

Les mer »

Episode 22

Denne gangen er vår faste-ekspert Inge Lindseth ekspertgjest i studio. Arild skal nemlig faste og trenger litt veiledning i hvordan man kan faste på en effektiv men likevel overkommelig måte gjennom fasteimiterende diett.. Torkil og Arild skviser så mye kunnskap de kan ut av Inge!

Les mer »

Sandra og dr. Torkils helsereise

Sandra og Torkils helsereise

Episode 13

Hva har skjedd med Sandras begredelige PMS stress når hun har forsøkt å finne en bedre stressbalanse? Og hvor lang tid bruker hun på å komme seg etter Elle’s årlige fest? Torkil har vært på seiltur og hatt sin første opptreden som “global speaker” i London. Var det noe forskjell på å stå på scenen og sitte blant publikum?

Les mer »
Sandra og Torkils helsereise

Episode 12

Torkil har jobbet på Vega 24/7 i to uker og hatt noen treningsøkter etter Sentrumsløpet. Hvordan påvirker det treningen? Og hva skjer når alle foredrag, podcaster og legevakter hoper seg opp etter distriktsjobbing? Sandra har hatt øvinger og foredrag. Er det noen bedring av syklusplagene?

Les mer »
Sandra og Torkils helsereise

Episode 11

Sandra har hatt bursdagsfest i Cowboyhatt. Hva skjedde med treningsevnen dagen etter? Torkil har løpt Sentrumsløpet, hva ble hans treningsevne i dagene etterpå? Han har hatt flere amerikanske podcaster og dratt fra Solund og videre til Vega. Hva slags utslag gir legevaktslivet?

Les mer »

Send inn ditt spørsmål her