Hei! Har du lyst til å bedre helsen din, men mangler noen å gjøre det sammen med? Trenger du rett og slett en partner? Da har du kommet til rett plass. Slå følge med Arild, Sandra og Dr. Torkil, episode for episode. Tre mennesker på ulikt sted i livet, og med ulike helseutfordringer. Målet er ikke å bestige Mount Everest eller gjennomføre triatlon. Målet er et friskere, lettere, triveligere og friere liv gjennom livsstilsendring. Du er hjertelig velkommen til å bli med. For som vi alltid sier; sammen blir vi bedre.

Arilds Helsereise

Episode 19

Er Arilds HRV status er på vei opp eller ned? Blir han oransje eller blå når han bader i 25 graders vann? Han har fulgt Irina Lees råd om å kutte melbasert mat – hva skjer da? Og hvordan skal han klare å legge inn pauser i arbeidsdagen?

Les mer »
Helsereisen

Episode 18

I denne episoden har vi Irina Lee med oss som gjest. Hun har selv vært overvektig i 30 år, men har funnet en metode: Spis deg fri. Den har hjulpet mange med å gå ned i vekt og kvitte seg med symptomer på en rekke inflammasjonsrelaterte lidelser.

Les mer »
Helsereisen

Episode 17

Arild har merket hvordan en varmebølge påvirker nattesøvnen. Han har også testet ut det stressdempende vagustrikset til Annette Løno, hvordan gikk det? Hvor mye bør en drikke væske gjennom dagen og hva er egentlig et godt blodtrykk?

Les mer »

Sandra og dr. Torkils helsereise

Sandra og Torkils helsereise

Episode 4

Torkil har hatt en superstressdag med chilistress og trappeløp. Klarte han å hente seg inn? Sandra har hatt helg på Hafjell, ble det opptur eller nedtur? Og hvordan reagerte begge på badstue?

Les mer »
Sandra og Torkils helsereise

Episode 3

Sandra har slitt litt med søvnen, men Torkil finner et mønster og en mulig løsning. Torkil har hatt en berg og dalbane uke med Isbading og forkjølelse. Det ble til og med en tre timers vandring i shorts i 10 kuldegrader! Hvordan slår det ut på kurvene?

Les mer »
Sandra og Torkils helsereise

Episode 2

Sandra og Torkil har isbadet sammen, hva skjedde med stressnivået? Og hvordan var stressnivået på spa på The Well? Begge hadde flere foredrag og travle uker. Klarer de å hente seg inn mellom slagene? Følg med i denne episoden av Sandra og Torkils helsereise.

Les mer »

Send inn ditt spørsmål her