Biohacking Girls: Hormetisk stress

HORMETISK STRESS
I dag handler det om STRESS som gjør oss friskere, yngre og som kan forlenge livet. Aldring er et trendy tema om dagen, man ønsker å leve lengre og ha mer energi – øke LiIfespan og Healthspan – på naturlig måte! I denne episoden går vi igjennom 4 supre hormese strategier som vil styrke hele deg.

Dr. Torkil Færø er vår gjest, han er lege, forfatter av suksessboken PULSKUREN, fotograf, globetrotter og biohacker og vi skal gå igjennom hvilke hormetiske strategier som kan gi oss helsefordeler. Hormese er en frivillig belastende aktivitet som bidrar til å gjøre deg sterkere og mer robust, den er både mental og fysisk. Vi snakker blant annet om:

– Faste og kalorirestriksjon i forhold til insulin resistens/stamceller/mitokondrier osv
– Sauna – livsforlengelse/fatburn/øke brunt fett/styrke hjerte
– Kuldeterapi – humør/helse/HRV/stress/brunt fett/antidepressivt/fokus
– Trening – muskelmasse/sykdom/longevity/kondisjon/styrke/sarkopeni
– Hva er best hormetisk stress for å øke HRV?

Torkil Færø kommer på årets Biohacking Weekend 2023, og skal holde to spennende foredrag. Link til påmelding og programmet finner du her:

https://www.kongresspartner.no/no/biohacking-weekend-2023#prices

Ønsker du å bli en del av Torkils nettverk kan du melde deg inn her, der finner du et testtilbud på 30 kr for 3 uker, der finner du også oss – vi har en egen Biohacking grupper der som du kan joine:
pulskuren.no

Bøker: “Brain Energy” – Chris Palmer, “Pulskuren” av Torkil Færø, “Fast Like a Girl” Dr. Mindy Pelz, “Understanding the Heart” Stephen Husssey
Sjekk kuldekulp fra Nivashop: www.nivashop.no
Biohacking Weekend: https://www.kongresspartner.no/no/biohacking-weekend-2023#prices

Del denne posten: