Biohacking Girls: Vaner gir bedre helse

Episoden ble publisert 25. september 2023

WOW for en helg men to superfine foredrag med Dr.Torkil etter historiens andre BIOHACKING WEEKEND: Torkil var med ifjor før Pulskuren kom ut, og i år bare dager før sin neste bo!! Ergo = en trend vi !!

Nå handler det om vaner for god helse, som faste, grounding,stressmestring, kalde dusjer, tilstedeværelse osv…

I dag snakker vi om vaner og rutiner som gir god helse med Dr. Torkil Færø. Han er aktuell med boken “Pulskuren Helsedagbok”. Her vil ha inspirere oss til å få bedre oversikt og mestre livet bedre. NB hør helt til slutten av episoden der du kan vinne signerte bøker og Omega 3 i en challenge vi kjører!!!

Hvordan vurderer man sin patologiske HRV og den vanlige HRV, Torkil forklarer at vi alle reagerer forskjellige på matvarer, karbohydrater og gluten, og at vi må individualisere mye mer for å få best energi fra maten.

Helsedagboken er en super bok som vil hjelpe oss å forstå og ikke minst huske hva vi spiser, hvordan det virker på oss – fordi vi klarer ikke å huske tilbake bare dager hva vi spiste og for å kunne skjønne symptomer og eget helsebilde er det viktig å notere ned hvordan man føler oss, rett og slett lage et system. Denne går på 4 ukers perioder, på alkohol, faste, temperatur, søvn, trening osv… og slik kan man bli bedre til å holde vaner som gjør oss friskere over lang tid, og gjerne år.

Man skal ikke undervurdere hjernens evne til å huske bedre når vi skriver med hånd. Vaner erstatter viljestyrke – vaner er bare der og man trenger å mobilisere mindre, med viljestyrke må du iverksette mer… Lær om vaner og hvordan disse kan gi deg akkurat den energien og overskuddet du ønsker. Torkil måtte selv se seg selv i speilet der han følte han var usunn, snuste og drakk for mye alkohol og spiste mat som ikke var helsemessig optimal, dette ble også motivasjonen for å gjøre endringer og skape Pulskuren og hele samfunnet rundt.

Bli med oss på ukens Challenge – DUSJE ELLER EKSPONERE DEG FOR KULDE 1 MINUTT HVER DAG I EN UKE: og vinn både Pulskuren og Pulskuren Helsedagbok fra Torkil og 3 flasker med Omega 3.

Del denne posten: