Loading Events

« All Events

Pulskuren Q&A workshop

25. april / 12:00 14:30

Rekk opp hånda! På denne dagtid-workshopen vil Dr. Torkil gjøre sitt aller beste for å besvare DINE spørsmål.

Kanskje lurer du på noe om:
– ulike pulsmålere
– stress
– trening
– søvn
– måltider
eller annet i tilknytning til Pulskuren.

Boken Pulskuren av Torkil Færø har ligget på bestselgerlistene siden januar i fjor. Boken, samt dette nettstedet, har hjulpet tusener med å forstå og ta tak i egen helsetilstand. På workshopen vil Dr. Torkil gjøre sitt beste for svare på alt du måtte ha av spørsmål, enten du er aktiv bruker av boken, nettstedet eller generelt er vitebegjærlig på temaet.

Dr. Torkil sitter på et vell av kunnskap. Han ser fram til å svare på spørsmål og titte på de ulike problemstillingene du måtte ha relatert til din erfaring med Pulskurens temaer. Hva som helst av relevante spørsmål og erfaringer er velkomne. Her kan du vise kurver og skjermbilder, slik at han lettere kan forstå situasjonen og gi råd om hva du kan gjøre for å bli bedre.

Workshopen vil foregå i plenum. Slik får du muligheten til direkte dialog med Dr. Torkil – og til å lære ved å høre på andres. Ofte lurer vi på det samme som andre, og andre ganger lærer vi noe nyttig som vi ikke engang visste vi burde lure på!

Å bli kjent med din egen, personlige helse kan rett og slett være en livsforlengende oppdagelsesreise. I motsetning til de mer generelle svar man finner i forskning (som selvsagt også er svært viktig), er Dr. Torkil overbevist om at den moderne medisin vil bevege seg mer og mer i retning av personalisert helseforebygging.

Om Torkil Færø

Torkil er lege og forfatter av flere bøker, blant annet bestselgeren Pulskuren, som ble kåret til Lesernes favorittbok i 2023. Dr. Torkil er primus motor bak nettstedet pulskuren.no – og er opptatt av at vi kan ta bedre kontroll over vår egen helse gjennom en bærekraftig livsstil og bruk av teknologiske verktøy.
Du finner han på Instagram som dr.torkil.

Velkommen skal du være. Sammen blir vi bedre!
NB: Av hensyn til personvernregler blir det ikke gjort opptak av workshopen.

Sted: Zoom. Du får tilsendt link på epost ved påmelding.
Har du ikke fått tilsendt epost med lenke til workshopen etter at du har betalt, så sjekk i folderen for spam og uønsket epost.
Påmeldingen stenges 30 minutter før workshopen starter.

NB! Du må være logget inn for å kunne kjøpe medlemsbilletter

Vil du bli medlem i Pulskuren.no?
Trykk her

kr700,00

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett Aktiv Medlem: Pulskuren Q&A workshop
Denne billetten er for medlemmer.
kr 500,00
Billett Ikke Medlem: Pulskuren Q&A workshop
Billett for deg som ikke er medlem av pulskuren.no
kr 700,00