Slette gruppe

Du kan som arrangør av en gruppe slette den. Før dette gjøres, vurder om du heller kan gi et annet gruppemedlem rollen som moderator. Om gruppen skal slettes, ber vi deg om å gi beskjed til medlemmene før dette gjøres. Hvis du sletter en gruppe, fjernes ALT innhold som er knyttet til den fullstendig. Det er ingen vei tilbake. Vær forsiktig med dette alternativet.
Slik sletter du en gruppe: Gå til valget Administrere lengst til høyre i menyen og velg Slett nederst til venstre i den vertikale menyen.