Soving på dagen

Spørsmål:

Hva tenker du om å sove en halvtime på dagen? Jeg står opp tidlig- 0600- for å trene før jobb, men så pleier jeg å sove en halvtime før jeg henter i bhg og starter ettermiddagen. Hva tenker du om det?

Svar:

Jeg tenker at det fungerer om du tilsammen lader bra nok og også føler at du har overskudd. Men det er da ekstra viktig å holde øye med totalbalansen. For litt avhengig av når du legger deg vil du lett miste REM søvnen på morgenen. Om dette er rutinen hver eneste dag er det en risiko for å overtrene, særlig om du i tillegg har en krevende jobb. (du har kanskje en deltidsjobb ettersom du rekker å sove før du henter barn). For deg kan det være ekstra viktig å ha en Garminklokke i toppsjiktet feks en Fenix 7 som gir deg en vurdering av treningsevne hver dag. Dermed vil det være lettere å tilpasse trening til totalbelastningen. Om dette fungerer for deg så tenker jeg alt er OK.

Kommentarer