Avslutte medlemskap

Du kan selv avslutte abonnementet ved å logge deg inn, gå til Profil – Medlemskap – Abonnement og trykke “avbryt”.

NB! Om du bruker en PC/Mac, så må du kanskje scrolle litt til høyre for å se «Avbryt». Du vil deretter motta en bekreftelse på epost medlem